dilluns, 11 de gener del 2010

Anem al teatre!

Companys!

Anem al teatre tots junts!


EL ENCUENTRO DE DESCARTES CON PASCAL JOVEN


De Jean-Claude BrisvilleAmb Josep Maria Flotats
Durada: 1h 25 min (aprox.)
Espectacle en castellà


Autor: Jean-Claude BrisvilleTraducció al castellà: Mauro ArmiñoVersió i direcció: Josep Maria FlotatsIntèrprets: Josep Maria Flotats i Albert TriolaEspai escènic i figurins: Josep Maria FlotatsIl•luminació: Albert Faura (a.a.i.)Confecció de vestuarió: Sastrería CornejoRealització del mobiliari: M. Maurice Jur i M. Xavier BalzarottiPostissos: Carlos MontosaPerruqueria: Toni SantosRSabates: Casimiro ValldeperasProducció: Taller 75 (Madrid)


Descartes i Pascal. Racionalisme i empirisme. Aquestes dues figures cabdals de la filosofia i la ciència només van mantenir un únic encontre, el 1647, del qual no n’ha quedat cap testimoni.
El dramaturg Jean-Claude Brisville és l’autor d’una apassionant fabulació sobre aquella trobada, que el gran actor català Josep Maria Flotats, que visita Salt per primera vegada, posa en escena, com a director, i mantenint un pols interpretatiu, en el paper de Descartes, amb Albert Triola, que es posa a la pell de Blaise Pascal, matemàtic, físic, filòsof i teòleg.
S’admiren mútuament i tots dos intenten arribar a descobrir les veritats essencials, però les seves idees i maneres d’entendre la vida topen irremissiblement.


"Flotats continua sent un monstre perfecte. M'ho he passat bomba amb aquesta funció. Teatre pur."
(Marcos Ordóñez, El País)
dia
hora
preu
Diumenge 17 de gener
19:00h
24/20 €

Teatre de Salt


Què fareu sinó aquella tarda de diumenge? Estudiar lògica, potser???

Una abraçada

Eva

1 comentari:

RDC ha dit...

Gràcies per la informació d'aquesta obra. A veure si hi puc anar.