dimecres, 31 de desembre del 2008

BONES FESTES I BON ANY NOU!


Bé família, ja només queden unes poques hores perquè acabi l'any 2008 i no podia acabar d'una altra manera que no fos desitjant BONES FESTES I BON ANY NOU a tots els alumnes de filosofia de la UdG!
Com que suposo que tots portareu des del dia 19 estudiant sense parar, aquesta nit fareu un "kit-kat" per emborratxar-vos fins a rebentar i demà reprendreu l'estudi de nou, us deixo l'enllaç a un còmic molt xulo que vaig trobar ahir sobre els filòsofs presocràtics; que encara i que no és el millor material d'estudi per l'assignatura d'història de la filosofia segur que ens servirà a tots d'ajuda. El còmic està en format PDF i, per tant, necessitareu l'Adobe Acrobat Reader (ja està instal·lat a la majoria de sistemes) per poder visualitzar-lo. Feu click aquí per veure'l

A continuació el missatge de cap d'any de S.M. el Rei de l'Àgora:
- S.M. el Rei: Futurs filòsofs i filòsofes, en aquest any 2008, ple d'alegries i frustracions, tots hem conegut gent nova a la nostra classe. Gent nova que ens ha obert noves portes al coneixement, amb diferències, amb similituds, però sempre amb un objectiu en comú: la sabiduria. Als inicis de la formació del nostre Estat, l'Àgora, tots teniem com a objectiu principal crear un espai comú per tots els futurs filòsofs on tinguessin la paraula. En un principi la nostra voluntat era notable, però és evident que actualment el nostre Estat està en una situació de crisi. Així doncs, S.M. el Rei, pel bé dels nostres futurs filòsofs, fa una crida a tots els ciutadans de l'Àgora en favor a la col·laboració i a la reconstrucció del nostre país en aquest nou any 2009.
Sense més preàmbuls, bones festes i visca l'Àgora!



L'Àgora de la UdG us desitja MOLT BONES FESTES, BON ANY NOU I... PRÒSPERS EXÀMENS!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

força divertidot e còmic ^^. bon any igualment a tots! (Xavi, que no me'n recordo de la contra xD)

Rumeva ha dit...

Visca!!!
Bon any 9 familiaaaaaaaaaaa!!!

g ha dit...

Feliza año a todos! nos vemos el miércoles y haremos un comic de nosotros mismos jeje.
S.M... ¿Super Masón? sin ánimos de ofender a su majestad jaja.

Albert Calero ha dit...

Jaja qué bueno Gisela xD (bueno, S.M. pretende ser un ente imaginario que simbolize la unidad entre nosotros; no os riáis xD).
A veure si puc penjar algo ara quan acabem exàmens i tota la mandanga, ejem :"

Bones vacances!