diumenge, 9 de novembre del 2008

Club de cinema: Lars von Trier

Bones, nois! Una meva amiga em va recomanar de veure Dogville i avui l'he vista. Mmm...! El club de lectura no sembla massa seriós i tal, i algú va comentar de fer-ne un de cinema. Com ho veieu si l'enfoquem, de moment, en Lars von Trier? Per qui no n'hagi sentit mai a parlar, és un director de cinema danès conegut per fundar el moviment Dogma 95 amb una colla de lúcids una mica tarats però molt entranyables xD. Són molt conegudes d'ell les pelis Los Idiotas i Rompiendo las olas. El moviment aquest de Dogma 95 pretenia trencar amb tots els esteriotips del cinema comercial actual i explicar històries de manera...poc convencional. Us deixo el link de la wiki:

http://es.wikipedia.org/wiki/Lars_von_Trier

Bé doncs...Podriem fer una selecció de pelis i mirar-ne una cada dues o tres setmanes (discutim-ne perquè a tothom li vagi be) i quedar un dia per parlar-ne. No sé, contesteu i en parlem, i si us suda el director en qüestió...també es pot buscar una altra cosa.

12 comentaris:

Xavi ha dit...

Bip---bipp! Torno a ser jo xD. Bé, la selecció de pel·lícules no pot variar gaire d'aquestes:

Rompiendo las olas (1996)
Los Idiotas (1998)
Dancer in the dark (2000)

Dogville (2003) Amb la Kidman que està moníiiiissima xD
Manderlay (2005)
Washington (2009, coming soon)

El jefe de todo esto


Set pelis...com ho veieu? Cal remarcar que algunes (Tinc l'experiència de Rompiendo las olas) són mooolt denses i difícils de tragar ja que són films experimentals.

g ha dit...

Cine Dogma, megusta la idea. De esta lista he visto Rompiendo las olas, dancer in the dark, los idiotas y dogville. Sin duda la que más me impactó fue dancerin the dark, aunque las otras no se quedan atrás. Rompiendo las olas tengo que volver a verla porque el día que la vi estaba cansada. los idiotas es una de las cosas más freaks que he visto en mi vida, no sabría describirlo. lo cierto es que no sabía que dancer in the dark era un a peli Dogma. aquí está el link a la web oficial del movimiento dogma, por si a alguien le da curiosidad:
http://www.dogme95.dk/menu/menuset.htm

Xavi ha dit...

Si, després d'haver vist Los Idiotas et venen ganes d'anar a la platja a fer el deficient per alliberar-te una mica de la societat HOHOHO que cínic, no? xD

··eudald ha dit...

Jo no puc dir res, perqe no ho conec..però les miraré i ja en discutirem. Però no se si prometen gaire..perquè a jutjar per la declaració de principis que he llegit de DOGMA..no sé pas si pot sortir res gaire bo, visualment parlant..però bé, s'hauran de veure!

Xavi ha dit...

Bueno, nois, què us sembla tenir vista la peli pel dijous al vespre? podriem fer un soparet i tal el dijous 26 d'aquest mes. Com ho veieu?

··eudald ha dit...

Per mi el dia que volgeu sopar, jo ja he vist la pel·licula "Rompiendo las olas". Hem guardo les opinions pel sopar!

Mai ha dit...

Em sembla molt bé això d'un club de cinema i m'agradaria aportar la meva visió immoralista sobre les coses...jejeje xD

Però la cosa està en què jo no tinc cap d'aquestes pel·lícules, no obstant, si algú me les facilités hi participaré amb molt de gust(abans que cap graciós deixi anar la frase: "baixa-te-les amb l'emule", ja li dic ara que no puk fer-ho

g ha dit...

va benne tutto

Xavi ha dit...

La pots llogar al fons videotecari de la UdG, que està a la part de sota de la biblioteca ^^. En aquests moments, però, està en el meu poder xD. Dilluns te la passo i li canviem el posseïdor!

Rumeva ha dit...

Maleït Lorrrrnoke!!!!
M'hi vaig passar una bona estona remenant a la biblio! Així que...la tenies tu????? Doncs... després d'en Mai vaig joOOooOooooo!
Per cert Mai...no t'has presentat formalment al blog...fins que no he vist les punxes a la foto no he sabut qui eres.
Eva

Mai ha dit...

Donaaa.... No creia que fes falta presentar-me! xD

Ja saps que diuen: una imatge val més que mil paraules, no?

jejejeje
Salut a tuthom!*

Anònim ha dit...

Dober zacetek